İZMİR KİRAZ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI

              Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak yapılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvuran Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulunun Bilim Fuarı bugün başlamıştır.
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI

             “TÜBİTAK Bilim Fuarları”, 5-12. sınıfta okumakta olan öğrencilerin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır.  Bu amaç doğrultusunda yapılan Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışı bugün yapılmıştır. İlçemiz Kaymakamı Sayın Metin DEMİREL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Osman YAZICI bilim fuarına katılarak öğrencilerin projelerini incelemişlerdir. Fuar 04.06.2015 perşembe günü de açık olacaktır.

  

  

  

  

  

  

  

Cumhuriyet Mah. Cami Sokak No2 Kiraz / İZMİR - 232 572 30 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.